WE ARE MINDED.

I en alltmer slätstruken värld vill vi skapa utropstecken!

Våra plagg ska framhäva bärarens personlighet
och kunna förstärkas med valfria accessoarer efter tillfälle och humör, tycke och smak. I vårt överkonsumerande samhälle känns det allt viktigare att det vi köper har en varaktighet. Mindeds plagg ska du kunna ta fram ur garderoben om tre år och fortfarande vilja använda. Därför försöker vi att inte slaviskt följa alla trender som ständigt dyker upp. Modebilden idag är trendigt mainstream och saknar ofta budskap.
Merparten av våra prints förmedlar engagemang och kvinnlig styrka, sen är det givetvis upp till bäraren att tolka det. Ungefär som ett konstverk. Vi vill helt enkelt öka medvetenheten i det samhälle vi lever i.
God passform och kvalitet är ledord. Alla mönster, huvuddelen av proverna, samt en del av produktionen görs av minded själva.

Minded startades i Göteborg hösten 2001 av Linda Berggren och Patrick Holthammar. Båda har varit i branschen i några år.
Linda har arbetat som mönsterkonstruktris, provsömmerska, säljare och senast som designassistent och med produktion på Twist & Tango. Patrick har ett förflutet som säljare och är sedan flera år agent för Revolution.

Kontor och showroom finner man på Majorsgatan i Göteborg.